Cautare

17141 de rezultate pentru "dhl baia mare" (4.00 secunde)
O poveste de dragoste dintre doua fete, una din Bistrita Nasaud, cealalta din Cluj, era sa se sfarseasca tragic aseara in Maramures. Una dintre ele s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare.
Lotul echipei campioane de Rugby a Romaniei, CMS Stiinta Baia Mare, aflata in turneu in Africa de Sud, nu se poate intoarce deocamdata acasa.
Printre ei se afla si unul dintre sportivii de la CSM Stiinta Baia-Mare. Jucatorul este internat in spital, nu are probleme de sanatate, dar este tinut sub observatie.
Un jucator de la CSM Stiinta Baia Mare, repatriat marti din Africa de Sud, a fost confirrmat cu noul coronavirus.
Un jucator al echipei de rugby Stiinta Baia Mare, sosit in Romania din Africa de Sud, a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2.
Ministerul Sanatatii a anuntat, luni seara, ca rezultatele partiale ale secventierii tulpinii de la sportivul din Maramures arata ca "este foarte prrobabil" ca acesta sa fie infectat cu Omicron.
O soferita a fost filmata, marti dimineata, pe o sosea din Maramures, intre Baia Mare si Oradea, in timp ce gonea cu viteza pe carosabil si facea manevre periculoase.
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii nu poate sa ma condamne pe mine daca am acasa baia ornata cu zvastica si daca la fiecare utilizare a WC-ului personal citesc din "Main Kampf" si strig si inainte si dupa "Heil Hitler!".
O adolescenta a fost rapita din strada si urcata cu forta intr-un autoturism, chiar in zona garii din Baia Mare.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, alaturi de Mihai Iosif, antrenorul de la FC Baia Mare.
Stefan cel Mare dinspre sos. ... ANDA de 42 de ani din Bucuresti, in timp ce se deplasa pe partea carosabila a strazii Baia de Fier dinspre str.
Miercuri seara, Vint a fost audiat dupa ce fiica sa a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.
Antonie Andrei (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca - Cluj) / A2: Soponar Razvan Ionut (Baia Mare - Maramures)
Traficantii de sclavi din Baia Mare vor fi in sfarsit trimisi dupa gratii. La 3 ani dupa comiterea faptelor cei doi frati si fii acestora au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea intre 6 ani si 8 ani si 10 luni pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
Baia de multime experimentata de Mircea Geoana in Piata Obor nu s-a repetat in Piata Moghioros, unde fostul sef al diplomatiei s-a rezumat sa faca un tur rapid al tarabelor.
In luna iulie ne-am procopsit si cu Baia Comunala, care are pierderi anuale de 1,7 miliarde de lei vechi.
In raportul de specialitate realizat pe marginea acestui subiect de Directia economica din cadrul Primariei se arata ca, dupa ce in 2005-2006 au fost predate SADP Stadionul Dunarea si Baia Comunala, Administrarea Domeniului Public a ajuns in situatia de a nu se mai descurca doar cu sumele rezultate in urma activitatii sale.
Presedintele Traian Basescu s-a aflat, duminica dupa-amiaza, in localitatea Baia Borsa, din judetul Maramures, pentru a inspecta aceasta zona afectata de inundatii.
google-analytics.com